MB CRUSHER’S GREATEST HITS. TOT CE ATI FI VRUT SÃ STITI DESPRE CELE MAI BIZARE APLICATII ALE MB CRUSHER

Ridicați mâna dacă nu aveți propria listă de melodii preferate. Ciudat, dar adevărat, MB Crusher o are și ea. Cu toate că, mai mult decât despre melodii, ar trebui să vorbim despre… aplicații! Să recunoaștem, atunci când vă gândiți la echipamente de construcții, vă vin în minte lucrurile obișnuite: construcții, demolări, lucrări rutiere și altele asemenea. Ei bine, ce-ar fi dacă v-am spune că unitățile MB Crusher pot face orice? Când spunem că sunt versatile, chiar vorbim serios! Iată playlist-ul nostru  “ciudat, dar adevărat!”

Reciclare Rock ‘n’ Roll: cupa de sortare MB-LS 

Mulți ar putea crede că reciclarea bateriilor poate fi o sarcină oarecum complicată, fie și numai pentru că trebuie să se facă în siguranță. Dificilă este într-adevăr, dar o soluție a fost găsită de o companie belgiană care, cu o cupă de sortare MB-LS170 montată pe un încărcător Manitou, reușește să recicleze până la 5/6 tone de baterii alcaline și cu sare pe zi! Precum vinilul pe o placă turnantă, cupa de sortare se rotește și separă praful de baterii. Acest nou proces împiedică operatorii să inhaleze praful nedorit de baterii – pe scurt, o performanță de top 10!

Aflați cum MB Crusher vă poate transforma proiectele într-o performanță de top 10.

De la haos la ordine: graiferul MB-G 

Să recunoaștem: unele sarcini pot părea adesea absurde. Dar cu graiferul MB Crusher, este ca și cum ai avea un asistent personal care nu se plânge niciodată nici de cele mai ciudate cereri. Fie că este vorba de separarea straturilor de plastic de bucățile de sticlă din mașinile vechi sau de amenajarea unei curți pline de piese de schimb vechi, graiferul MB Crusher face totul cu un zâmbet (metaforic vorbind, desigur).

Imn către eficiență: cupa de selectare MB-HDS 

“Am trecut de la prelucrarea a 120 de tone de deșeuri de sticlă la 200 de tone, o creștere de 80%, incredibil, dar adevarăt… Nu cred că există cineva care să fi obținut atât de mult”. 

Un duet între un sortator stelar Mb Crusher și un încărcător JCB a transformat o sarcină de rutină într-o adevărată performanță precum un hit musical, în materie de productivitate și precizie și s-a asigurat că fiecare bucată de sticlă este curățată și pregătită la perfecțiune înainte de prelucrarea ulterioară. Acest lucru este suficient pentru a intra în clasament.

Poate că nu toți știu că… 

Dacă ar fi nevoie să mutați o statuie în mărime naturală a unui unicorn? Sau o rață uriașă de cauciuc? Sau chiar mai bine, să sistemați un munte de moloz care ar putea arăta ca un concert post-rock? Sau pur și simplu să mutați o dubiță parcată în două locuri?

Echipamentele MB Crusher sunt pregătite să accepte orice provocare, transformând sarcinile dificile într-o floare la ureche. Da, este ca și cum ai avea un supererou la îndemână –  presupunând că supereroii sunt cu adevărat pasionați de reciclare.

https://www.mbcrusher.com